Monday, January 7, 2019

German Language 43

German Language Flashcards


Quote: Een van de belangrijkste talen van de wereld, Duits is de eerste taal van bijna 100 miljoen mensen wereldwijd en de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie. Samen met het Frans, Duits is de tweede meest gesproken vreemde taal in de EU na het Engels, waardoor het de tweede grootste taal in de EU in termen van algemene sprekers. Het Duits is ook de tweede meest onderwezen vreemde taal in de EU na het Engels op basisschool niveau (maar derde na Engels en Frans op lager secundair niveau), de vierde meest onderwezen niet-Engels taal in de VS (na Spaans, Frans en Amerikaanse Gebarentaal), en de tweede meest gebruikte wetenschappelijke taal evenals de tweede meest gebruikte taal op websites na het Engels. De Duitstalige landen staan op de vijfde plaats in termen van jaarlijkse publicatie van nieuwe boeken, waarbij een tiende van alle boeken (inclusief e-boeken) in de wereld in de Duitse taal wordt gepubliceerd.] In het Verenigd Koninkrijk zijn Duits en Frans de meest gezochte vreemde talen voor bedrijven (49% en 50% van de bedrijven die deze twee talen als de meest nuttige, respectievelijk)

 Shmeleff


Shmeleff
Shmeleff
 Hobby-development or invention of new technologies for memorizing foreign words and phrases.

Unusual algorithms for memorizing foreign words and phrases can be used as an effective additional means of learning.

 Shmeleff


Not everyone can come up with new learning algorithms and not everyone can use them. New algorithms provide an advantage for students.

PDF Flashcards - German2English43.pdf - https://drive.google.com/open?id=1h0QUDXXXlKqanE-qkEnkh-TOt8njI6dP  - 473 KBytes 

(c) by Valery  Shmeleff

 German Language FlashcardsNo comments:

Post a Comment