Wednesday, January 9, 2019

German Language Visual Basic 44

German Language


Shmeleff


English: Source code for Visual Basic 6 programs for memorizing foreign words and phrases. The published version is for German. The dictionary contains German words and translation into English, Russian and Czech. A special program can change the location of words in the dictionary and learn other languages.

Nederland: broncode voor Visual Basic 6 programma ' s voor het onthouden van vreemde woorden en zinnen. De gepubliceerde versie is voor het Duits. Het woordenboek bevat Duitse woorden en vertaling in het Engels, Russisch en Tsjechisch. Een speciaal programma kan de locatie van woorden in het woordenboek veranderen en andere talen leren.

Visual Basic Source Code
Visual Basic
Nederland: Visual Basic 6 is verouderd, maar het stelt u in staat snel programma ' s te ontwikkelen om algoritmen te testen.

Shmeleff
Shmeleff

Shmeleff


Het is zeer interessant om nieuwe technologie├źn uit te vinden voor het onthouden van vreemde woorden en zinnen. Er zijn veel meer algoritmes om programma ' s en flashcards te maken

Tot nu toe zijn flashcards nog steeds erg populair, maar flashcards technologie "bevroren" voor decennia. Het was hoog tijd om iets te bedenken.

Shmeleff flashcards
Shmeleff flashcards
Download PDF flashcards - German2English44.pdf  -  https://drive.google.com/open?id=1GgW31ZNpNbuBeIgp1RJ4BqGu552GBlMs  - 474 KBytes  

Shmeleff


German language
No comments:

Post a Comment